Стоук Сити – Шефилд Юнайтед 05 Май bet365

Двубоят между Стоук Сити – Шефилд Юнайтед ще се проведе на 05 Май (неделя) от 14:30 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. След като си осигури промоцията в неделя, Шефилд Юнайтед се завръща в действие седмица по-късно. Те имаха достатъчно време да се съсредоточат след своите тържества.

Коефициентът за победа на Стоук Сити е 3.50Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 2.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Стоук Сити – Шефилд Юнайтед: Двубой Статистика

Стоук не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Стоук не са губили в последните 6 свои домакинства.
Шефилд Ютд са в победна серия от 3 мача.

Стоук Сити – Шефилд Юнайтед: Прогноза

Blades са спечелили три поредни мача до нула преди този, докато срещу страни от 12-ти позиция надолу успяха да спечелят 19 от 25 мача. Като гост техният рекорд е девет победи в 12 мача срещу тези страни, така че виждаме голяма полза в подкрепата на Шефилд Юнайтед да претендира за още една победа, за да запази амбициите за титлата си живи. Ние подкрепяме посетителите да спечелят този сблъсък.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG