Тази вечер настъпва часът на истината в Лига Европа

Тази вечер ще станат ясни и четвъртфиналистите в турнира Лига Европа. Очертават се свирепи сблъсъци, тъй като голяма част от срещите поставиха повече въпроси, отколкото дадоха отговори кой ще продължи.

Най-близо до топ 8 е са белгийските Генк и Андерлехт. Генк спечели с 5:2 в белгийския сблъсък срещу Гент, докато Андерлехт се наложи с 1:0 при гостуването си на Апоел в Никозия.

Най-интересните сблъсъци тази вечер са Манчестър Юнайтед – Ростов след 1:1 в Русия и Рома – Лион, където „вълците“ имат да наваксват пасив от два гола след загуба с 2:4 във Франция.

В Истанбул също ще бъде горещо, където местния Бешикташ излиза срещу Олимпиакос, а първия мач завърши 1:1. В изцяло германския сблъсък Борусия Мьонхенгладбах е домакин на Шалке 04. Двата тима не се победиха в първия мач, който завърши 1:1. Тежка задача ще има и холандския Аякс, който загуби с 1:2 гостуването си на Копенхаген. Подобна е ситуацията и с руския Краснодар, който приема Селта. Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.