Тайфун Коркут доволен от играта на своя тим

Треньорът на Байер Леверкузен Тайфун Коркут остана доволен от играта на своя тим при гостуването на Атлетико Мадрид в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига. „Аспирините“ загубиха шансове да продължат още в Леверкузен, където отстъпиха с 2:4, а в реванша на „Калдерон“ завършиха 0:0, като пропуснаха куп шансове да отбележат.

Вратарят на Атлетико Ян Облак направи изключителен мач и отчая на няколко пъти нападателите на германския тим, като особено впечатляващо беше представянето му в средата на второто полувреме, когато отрази три последователни удара към вратата си.

„Поздравявам Атлетико за класирането и Ян Облак за играта. Направи няколко много добри спасявания. Ние играхме добре, създадохме положения, но не вкарахме. За мен беше важно да да видя такава игра от моя отбор.

Не само Облак ни спря. Постоянно му помагаха 4-5 играчи на Атлетико, които се хвърляха пред топката и не ни позволиха да намерим пространство, за да отбележим. Този мач беше демонстрация на това, колко добре се защитава Атлетико и колко трудно губят. Показахме, че имаме достатъчно класа, за да ги атакуваме на собствения им стадион. Не всеки отбор успява да създаде 6-7 положения на „Висенте Калдерон“, а ние го направихме. Това е единственото положително нещо от мача“, коментира Коркут.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.