Уест Хям – Ливърпул 04 Февруари bet365

Двубоят Уест Хям – Ливърпул от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 04 февруари (понеделник) от 22:00 часа. Ливърпул пропусна огромен шанс да излезе със седем точки от защитата на шампионите Манчестър Сити в челото на Висшата лига.

Коефициентът за победа на Уест Хям е 8.50. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Ливърпул е 1.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уест Хям – Ливърпул: Статистика Н2Н

Уест Хям не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Ливърпул.
Уест Хям са в серия от 3 поредни загуби.
Статистиката на Ливърпул като гост този сезон: 9-2-1.

Уест Хям – Ливърпул: Прогноза

За щастие за Юрген Клоп и неговите хора, сблъсъкът с Уест Хям идва в голям момент, тъй като домакините не са в добра форма в последно време. Чуковете загубиха три мача по време на състезанията и допуснаха седем гола в последните две загуби срещу АФК Уимбълдън (4: 2 в ФА Къп) и Улвърхямптън Уондърърс (3:0 в Висшата лига).

Страната на Мануел Пелегрини показа много отбранителни дупки в края на годината и те вероятно ще бъдат елиминирани от мощното атакуващо трио на Ливърпул (Мане, Салах, Фирминьо) вечерта. Над 2.5 гола FT изглежда да бъде залог банкер, докато алтернативно можете да заложите на червените, за да спечелят с дае или повече голове разлика.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG