Уотфорд – Фулъм вторник 02 Април bet-bg.com

Двубоят Уотфорд – Фулъм от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 02 април (вторник) от 21:45 часа. Уотфорд ще има някои затруднения след съботното представяне на Олд Трафорд, като Хорнетс излезе от Манчестър, без да им покаже нищо, въпреки представянето, което даде положителен резултат срещу слабите домакини.

Коефициентът за победа на Уотфорд е 1.66. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Фулъм е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уотфорд – Фулъм: Статистика Н2Н

Статистиката на Фулъм като гост този сезон: 0-2-14.
Уотфорд не са губили в последните 5 свои домакинства.
Фулъм са в серия от 6 поредни загуби като гост.

Уотфорд – Фулъм: Прогноза

Уотфорд, от друга страна, спечели половината от изявите си в Премиър Лийг под ръководството на Vicarage Road този сезон, и само едно от петте им домашни поражения е дошло срещу отбор извън Голямата шестица. Дори и полуфиналът на FA Cup да се вземе под внимание, ние смятаме, че подкрепата за победа на Watford във вторник е фантастичен избор за стартиране на срещите от средата на седмицата, така че ще направим това заедно с 2-1 предсказване на точния резултат.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG