Уулвърхемптън – Челси 5 декември bet365

Двубоят Уулвърхемптън – Челси от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 5 декември (сряда) от 21:45 часа.  Уулвс са непоследователни в техния първи сезон в Premier League след кампания 2011/12. Те започнаха бавно, изведнъж покачиха формата си и отново паднаха надолу. 

Коефициентът за победа на  Уулвс  е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.70. Коефициентът за победа на Челси  е 1.83. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уулвърхемптън – Челси: Статистика Н2Н

Уулвърхямптън не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Уулвърхямптън не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Челси.
Раул Хименес е голмайстора на Уулвърхямптън с 3 гола. Еден Азар има 7 гола за Челси.

Уулвърхемптън – Челси: Прогноза

Мачът срещу Челси ще бъде брутално тежка задача за Нуно Еспирито Санто и неговия отбор. Португалският мениджър е разочарован след загубите срещу Хъдърсфийлд Таун и Кардиф Сити малко след 1: 1 с Арсенал  на „Емирейтс“. Уулвс в момента са с пет поражения и равенство в последните шест мача. Последният от неуспехите дойде в петък вечер, когато позволиха да паднат срещу Кардиф Сити с 2-1 на уелска почва.

Пътуването до Molineux трябва да даде на Челси чудесна възможност да запази темпото си в трите най-добри места в лигата с три точки от стадион  Уест Мидландс. Те спечелиха само една точка от последните мачове с Евертън (0-0) и Тотнъм (3-1 загуба).

Челси да спечели
Челси над 1.5 гола

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclaysbet-bg

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG