Фиорентина – Милан на „Артемио Франки“

„Виолетовите“ се впускат в опит да сложат край на възхода на „росонерите“ в „калчото“. Фиорентина е домакин на Милан в неделя от 21:45 часа наше време в двубой от шести кръг в италианската Серия А. Фиорентина се радва на поредица от две победи срещу миланския колос на своя „Артемио Франки“.

Ставката затова Фиорентина да успее да се поздрави с трета поредна победа като домакин на Милан е 2.30. Вероятността Милан да стигне до крайния успех е оценена на 3.40, а тази затова „росонерите“ да водят в резултата след първите 10 минути е 9.50.

Фиорентина взе само точка от визитата си на Удинезе (2:2) в междинния кръг през седмицата и в момента е на 10-то място в таблицата с осем точки. У дома „виолетовите“ имат само една загуба в миналите 11 срещи, а в последните три от тях не допуснаха гол във вратата си.

Давиде Астори се оплаква от мускулна травма, но би трябвало да бъде на линия за двубоя, докато аут със сигурност заради контузия е Матиас Вечино. Очакванията са Никола Калинич да действа на върха на атаката, а зад гърба му Синиша Михайлович сигурно ще заложи на Йосип Иличич и Борха Валеро.

Милан е шести в подреждането с точка повече от противника от Флоренция. Момчетата на Винченцо Монтела ликуваха в предните два кръга в „калчото“, надигравайки постепенно Сампдория като гост (0:1) и Лацио у дома (2:0).

Карлос Бака (2.30 да се разпише) демонстрира страхотна форма до момента и ще се опита да затвърди това с попадение в противниковата врата. Сусо и М’Байе Нианг най-вероятно ще оперират по крилата, а в халфовата линия ключови фигури ще бъдат Джурай Куцка и Джакомо Бонавентура. Андреа Бертолачи, Кристиан Запата и Матиас Фернандес са „лазарета“.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.