Фиорентина – Милан събота 11 Май bet365

Двубоят Фиорентина – Милан от  Серия А на Италия ще се проведе на 11 май (събота) от 21:30 часа. Прекалено необходимата победа в понеделник вечер запази „Милан“ в европейската гонка. Те успяха да преодолеят Болоня с 2: 1, което запази надеждите им да завършат в топ-четири.

Коефициентът за победа на Фиорентина е 3.00. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Милан е 2.40. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фиорентина – Милан: Статистика Н2Н

Фиорентина не е побеждавал в последните си 13 срещи.
Преди година Фиорентина бяха номер 9 в класирането с 54 точки. Сега са номер 13 с 40 точки.
Статистиката на Милан като гост този сезон: 5-7-5.

Фиорентина – Милан: Прогноза

Фиорентина загуби последните си четири мача, докато Милан преследва така необходимата победа. Те влизат в мача в добро настроение след победа, докато Фиорентина не успя да отбележи в три домакински мача подред – в сблъсъци с Фрозиноне, Болоня и Сасуоло. Домакините вече имат петия най-лош домашен рекорд в дивизията. Като се има предвид формата на двата отбора, ние мислим, че Милан са фаворити да спечелят в мача.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG