Фортуна Дюселдорф – Майнц 30 ноември bet365

Двубоят Фортуна Дюселдорф – Майнц от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 30 ноември (петък) от 21:30 часа.  Фортуна се изкачва след като спечели 4 точки в последните два кръга на лигата от победа с 4: 1 над Херта и впечатляващо 3-3 равенство с Байерн Мюнхен.

Коефициентът за победа на  Фортуна Дюселдорф е 2.70.  Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на  Майнц 05 е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фортуна Дюселдорф – Майнц: Статистика Н2Н

Dodi Lukebakio е голмайстора на Fortuna Dusseldorf с 5 гола. Jean Philippe Mateta има 3 гола за 1. FSV Mainz 05.

Фортуна Дюселдорф – Майнц: Прогноза

Футболистът под наем от Уофърд Доди Лукебакио запечата шокираща точка за отборът на Фридхелм Фънкел в Алианц Арена. Нападателят записа хеттрик и увеличи головете си в лигата до пет.

Майнц сложи край на поредицата си от две победи с 1-2 загуба срещу Borussia Dortmund в събота следобед на OPEL ARENA.

Гостите вкараха най-малко гол във всеки от последните четири мача и вкараха пет гола в победите над Вердер Бремен и Фрайбург преди поражението срещу  BVB. Познавайки впечатляващата атакуваща форма на Фортуна, трябва да видим и двата отбора да вкарат.

И двата отбора да вкарат, равен

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG