Фрайбург – Б. Мьонхенгладбах bet365

Двубоят Фрайбург – Борусия Мьонхенгладбах от  Бнундеслига I на Германия ще се проведе на 26 октомври (петък)  от 21:30 часа. Международната почивка не прекъсна превъзходната форма на Галдбах и те продължават да блестят. Дали ще продължи тенденцията и в този мач? 

Коефициентът за победа на Фрайбург   е 3.25.  Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Борусия М’Гладбах е 2.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фрайбург – Борусия Мьонхенгладбах: Статистика Н2Н

Джером Гондорф е голмайстора на Фрайбург с 2 гола. Аласан Плеа има 5 гола за Мьонхенгладбах.
Като домакин, Фрайбург не е губил от Мьонхенгладбах в последните 8 срещи помежду им.
Преди година Фрайбург бяха номер 16 в класирането с 7 точки. Сега са номер 11 с 9 точки.

Прогноза

Ако погледнем текущата форма на Гладбах, нямаше да бъдем изненадани да видим добри шансове. Фрайбург седи в средата на класирането на лигата в момента. Те обаче са без победа в последните три мача, но ще влязат с по-добра увереност, след като задържаха Херта до 1: 1 в столицата в неделя.

Екипът, ръководен от Кристиан Стрейч е без загуба в последните три домакински мача в състезанието, въпреки че са играли срещу отбори като Щутгарт, Шалке и Байер Леверкузен. Това, комбинирано с тенденцията от H2H статистиката, ни накара да преосмислим залога за победата на отбора тук.

Тъй като във всеки от последните три гостувания  на Гладбах имаше поне три гола вкарани, ние предпочитаме да използваме пазара на голове.

И двата отбора да вкарат
Над 2.5 гола FT

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG