Химнастик – Реал Сарагоса 12 Ноември bet365

Двубоят между Химнастик – Реал Сарагоса ще се проведе на 12 ноември (понеделник) от 22:00 часа в сблъсък от Сегунда дивисион на Испания. Както Gimnastic Tarragona, така и Real Zaragoza не се представят добре в началото на новата кампания на Сегунда дивизията.

Коефициентът за победа на Химанстик e 2.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Реал Сарагоса e 2.70Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Химнастик – Реал Сарагоса: Двубой Статистика

Сарагоса не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Fali има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Химнастик. Симони Грипо е с 5 за Сарагоса.
По време на последните 7 срещи с Химнастик като домакин, Химнастик спечели 3 пъти, при 3 равенства и 1 победи за Сарагоса. Головата разлика е 8-6 в полза на Химнастик.

Химнастик – Реал Сарагоса: Прогноза

Посетителите също направиха промяна на ръководството през октомври, но новият треньор Лукас Алкараз (бивш мениджър на Депортиво Ла Коруна) все още не е направил удар, за разлика от неговия колега в противоположния край. Сарагоса вкара в последните девет мача.

Лос Манос отбеляза само един гол в последните пет мача. Последният от неуспехите дойде миналия уикенд, когато загубиха домакинска среща с Гранада с 0-2.

Ние намираме домакините като страна много по-близо до победата тук по различни причини. Те реагираха много добре след промяната на пейката и показаха прилично представяне в последните два кръга под ръководството на Енрике Мартин. Също така загубиха само два от десетте домакински мача срещу Лос Манос, което е причината, поради която виждаме Nastic или равенство двоен шанс е залог банкер в тази среща.

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG