Холандия – Франция петък 16 ноември

Двубоят между Холандия – Франция от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите  ще се проведе на 16 ноември (петък) от 21:45 часа  на Стадион Feijenoord – Ротердам. Отборите играят в Групова фаза –  Лига А – Група 1.

Коефициентът за победа на Холандия в идния дуел е 3.20, а равенство се приема с коефициент от 3.50. Коефициентът за победа на Франция е оценен на 2.35.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Холандия – Франция: Статистика

Холандия не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Франция.
Франция нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
Франция нямат загуба в последните си 15 мача.

Франция победи Холандия с 2-1 през септември

Холандия – Франция: Прогнози

Загубата на „Стад дьо Франс“ беше единственото поражение, което Холандия претърпя в последните седем мача във всички състезания. Това е внушително, особено след като знем, че са играли срещу отбори като Португалия, Перу, Италия, Германия и Белгия в този процес.

Роналд Коеман практически ще има на разположение повечето от играчите, които играха в октомврийските мачове срещу Германия и Белгия (1-1 равенство). Deschamps, от друга страна, реши да се възползва от Anthony Martial, след като той най-накрая започна да се представя добре в Манчестър Юнайтед.

И двата отбора имат силни атакуващи играчи в редиците си и ще бъдем много изненадани да видим мач с нисък резултат в Ротердам. Двата отбора трябва да отбележат също така.

BTTS , Равен

Спонсори на събитието са: бет365Hisense, booking.com, Alipay. bet365

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG