Хорнер: Не отписвайте Хамилтън

Британецът все още има шансове да защити световната си титла въпреки пасива от Розберг, алармира босът на Ред Бул. Асът на Мерцедес Люис Хамилтън не бива да бъде отписван от битката за световната титла във Формула 1, смята Кристиан Хорнер. Хамилтън изостава с 33 точки от съотборника си Нико Розберг в генералното класиране, а до края остават още четири състезания.

Междувременно, залози за победа на Хамилтън в предстоящото Гран При на САЩ се приемат при коефициент от 2.20. Шансовете му да триумфира отново със световната титла са оценени на 4.50, а тези на Розберг да грабне ценното отличие- на 1.16.

Люис Хамилтън завърши след Нико Розберг в последните пет старта от Формула 1 и така шансовете му да спечели трета поред и общо четвърта световна титла значително понамаляха. Кристиан Хорнер обаче е далеч от мисълта да изключва британеца от сметките.

„В момента всичко се развива в полза на на Нико. Люис имаше няколко доста тежки уикенда тази година, но ще се изправи, ще се изтупа и ще продължи да се бори. Просто има нужда да подуши нещо – например отпадане на Нико и победа за себе си, и веднага ще се върне в играта… Все още има 100 точки за печелене в шампионата и би било глупаво да отписваме Хамилтън от битката за титлата толкова рано“, коментира Хорнер.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.