Хумелс се надява да е на линия за Атлетико

Защитникът на Байерн Мюнхен Матс Хумелс потвърди, че травмата му от мача срещу Хамбургер не е сериозна.

Матс Хумелс притесни щаба на Байерн Мюнхен при съботната измъчена победа като гост на Хамбургер с 1:0, след като напусна в началото на второто полувреме с видим дискомфорт в областта на коляното.

След проведените първоначални прегледи се е оказало, че травмата на германският национал не е сериозна и той таи надежди, че ще бъде на линия за двубоя срещу Атлетико Мадрид в Шампионската лига на „Висенте Калдерон“ в сряда.

Залози затова Атлетико да спечели този сблъсък се приемат с коефициент 2.90. Коефициентът за краен успех на Байерн пък е 2.37.

„Преди почивката получих удар в коляното и помислих, че ще бъде най-добре, ако продължа да играя и да оставя болката да отмине, но не се получи. Травмата не изглежда сериозна и аз се надявам да бъда готов за сряда“, сподели Хумелс.

Наставникът на „баварците“ Карло Анчелоти ще се надява Хумелс да бъде вдигнат на крака за визитата в Мадрид, тъй като неговият заместник Жером Боатенг се завърна от контузия наскоро и все още не се намира в оптимална форма.

В случай, че Хумелс не се възстанови навреме, Боатенг може да си партнира с Хави Мартинес в центъра на отбраната в битката срещу момчетата на Диего Симеоне. Другата опция пред Анчелоти е да заложи в средата на защитата на Джошуа Кимих, както направи в предния мач от Бундеслигата срещу Инголщат.

От старта на кампанията Байерн има пет безответни победи в германския шампионат, а освен това ликува и в другите си три официални сблъсъка под ръководството на новия си мениджър Анчелоти.

Ставката затова Байерн да завоюва трофея в Шампионската лига в края на сезона е 4.50. Вероятността „баварците“ да защитят успешно Салатиерата си в Бундеслигата пък е оценена на 1.14.

Не забравяйте, че ако срещата Атлетико МадридБайерн Мюнхен завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.