Шави Ернандес: Гуардиола е победител

Бившият ас на Барса вярва, че каталунския специалист може да спечели всичко в дебютния си сезон в Ман Сити. Шави Ернандес заяви, че бившия му наставник в Барселона Пеп Гуардиола може да изведе Манчестър Сити до три или четири трофея през настоящия сезон. Ернандес смята, че Гуардиола разполага с играчи от световна класа на „Етихад“, които могат да победят всеки съперник.

Залози затова Сити да спечели трофей през тази кампания се приемат при коефициент от 1.28. Шансовете на Гуардиола и сие да триумфират едновременно във Висшата лига, Купата на Англия, Купата на лигата и Шампионската лига са оценени на 401.00.

Пеп Гуардиола прави страхотен дебют начело на Ман Сити, след като тима е с пет победи от пет мача във Висшата лига, а на старта на груповата фаза в ШЛ срази Борусия Мьонхенгладбах. Шави Ернандес вещае куп успехи на бившия си бос през тази кампания.

„Пеп е победител. Той ще иска да спечели всичко възможно този сезон и с този състав на Манчестър Сити, няма причина да мислим, че това е невъзможно. Той спечели требъл с Барселона и може да спечели три или четири трофея този сезон“, каза Шави в интервю за Goal.com.

Ман Сити открива сметка си в турнира за Купата на лигата тази вечер с гостуване на Суозни. Коефициентът за победа на „гражданите“ в редовните 90 минути на тази среща е 1.45.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365 Висша Лига.