Жаклин Златанова изтегли жребия за 3х3 „Манченко Купа“ в събота

Шампионките от 35 СУ „Добри Войников“ ще започнат защитата на преходната купа „Манченко“ в турнира 3х3 в събота от 15:00 ч в зала „Румен Пейчев“ в група със 7 СУ „Св. Седмочисленици”, Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски” и първия победител в надпреварата през 2014 година – 73 СУ „Владислав Граматик”.

Националката Жаклин Златанова, която е Посланик на третото издание на купа „Манченко“ за девойки, изтегли в група „Б“: 119 СУ

Сряда, 30 ноември 2016 г., в 12.30 ч. в ИнфоЦентър „София – Европейска столица на спорта“ ще бъде теглен жребий за Училищен баскет турнир 3х3 за девойки за Купа „Манченко“. В третото издание на надпреварата ще участват отбори от 8 училища от София.

Лице на турнира националката Жаклин Златанова, която ще тегли жребия и ще раздаде награди в събота след приключването – от 15.00 до 18.00 ч. в зала „Румен Пейчев“ на стадион „Българска армия“. На церемонията ще бъде обявено училище, на което организаторите и партньорът им от началото на проявата – БФ Баскетбол, ще направят уникален Коледен подарък.Националката Жаклин Златанова, която е Посланик на третото издание на купа „Манченко“ за девойки, изтегли в група „Б“: 119 СУ.Националката Жаклин Златанова, която е Посланик на третото издание на купа „Манченко“ за девойки, изтегли в група „Б“: 119 СУ.
bet365