Колумбия търси реванш от Уругвай

„Лос кафетерос“ без Хамес Родригес имат да си връщат на „урусите“ за загубата преди година в Монтевидео. Колумбия посреща Уругвай тази вечер в 23:30 часа българско време в среща от световните квалификации в зона Южна Америка. „Трикольорите“ инкасираха поражение с 0:3 във визитата си на „небесно-сините“ миналия октомври и сега ще търсят реванш.

Залози за победа на Колумбия се приемат при коефициент от 2.05. Шансовете за успех на Уругвай са оценени на 3.60.

Колумбия се върна на победния път в пресявките, след като измъкна драмтично трите точки в гостуването на Парагвай миналия четвъртък с гол в последната минута на Едвин Кордона. Така тимът на Хосе Пекерман измести Аржентина от четвъртото място в подреждането на квалификационния поток.

Звездата на „лос кафетерос“ Хамес Родригес пропусна мача с Парагвай заради травма на прасеца и няма да е на линия за предстоящия двубой. Карлос Бака (2.40 да се разпише мача) се очаква да води атаката на домакините, а по крилата вероятно ще действат Луис Муриел и Хуан Куадрадо.

Уругвай запази лидерската си позиция в таблицата, след като надигра Венецуела с класическото 3:0. Оскар Табарес и компания са допуснали само пет гола в деветте си мача от началото на световните квалификации, като всички тези попадения са от мачове навън.

Табарес няма проблеми с контузени и наказани играчи преди предстоящата визита. В атака той почти сигурно ще заложи на Луис Суарес и Единсон Кавани.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Карлос Бака и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.