Нани: Трябва ни една победа

Крилото на Валенсия вярва, че един успех ще съживи отбора му и ще го върне на верния път. Португалският национал Луиш Нани се надява той и колегите му от Валенсия да „счупят каръка“ и да запишат първа победа в Ла Лига през този сезон. Той смята, че един успех може да възроди „прилепите“ и първия им шанс да сторят това е в четвъртък в домакинството на новака Алавес.

Залози за победа на Валенсия се приемат при коефициент от 1.55. Шансовете на Нани да се разпише в мача са оценени на 2.50. Коефициентът затова „прилепите“ да завършат в топ 4 в Ла Лига е 26.00.

Валенсия все още няма спечелена точка от четири изиграни мача в настоящия шампионат и е закотвен на дъното на таблицата. Лошите резултати напоследък доведоха до треньорска смяна на „Местая“- Пако Айестаран беше уволнен във вторник, а временно начело на отбора беше назначен Воро Гонсалес.

„Нашата цел е просто да печелим мачове. Разполагаме с качествен състав, но все още няма резултати. В някои мачове бяхме близо, но губехме. Веднъж започнем ли да печелим, всичко ще се нареди. Уверен, че това ще се случи“, сподели Нани за Omnisport.

Португалецът добави, че се чувства щастлив на „Местая“ и не се съжалява за трансфера си в клуба. Той премина във Валенсия през юли от турския Фенербахче.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Радамел Фалкао и ако той отбележи гол в мача Ница-Монако, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365 La Liga.

Бет БГ | Bet Bg at www.bet-bg.com

Save

Save