Почина легендата на Черноморец (Бургас) Никола Георгиев

На 72-годишна възраст почина легендата на Черноморец (Бургас) Никола Георгиев-Тарльо. Бившият полузащитник и крило от 60-те години е починал във вечерните часове на 1-и април, съобщи във фейсбук общинският съветник Тошко Иванов.

Роден през 1944-а година Никола Георгиев започва кариерата си в кварталния отбор Урожай (Атанасово, сега жк „Изгрев), след което играе за Ботев (Бургас) и Черноморец (Бургас). Феновете от по-старото поколение си спомнят и до днес за головете му от нестандартни позиции на терена. След края на кариерата си работи в клуба като домакин и масажист.

Поклонението е днес в 13:30 часа на Обредния дом на Централните бургаски гробища.

За всички фенове на футболната игра в Бургас и региона Тарльо ще остане в спомените завинаги с широкото си сърце, приятелското отношение към всеки и невероятното чувство за хумор. В заведението му често се събираха много запалянковци, за да слушат спомени и разглеждат черно-белите снимки от романтичните години на футбола в Бургас. Емблематични остават думите му: „Щастлив съм, че играх за Черноморец. Но и да не бях играл, пак щях да съм им фен“.Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.