Тежко домакинство за „орлите“

Лудогорец търси реванш от класния тим на Арсенал за погрома в Лондон преди две седмици. Лудогорец Разград посреща Арсенал във вторни в 21:45 часа в София в среща от група А на Шампионската лига. Българският първенец отнесе шест безответни гола във визитата си на „топчиите“ на 19-ти октомври и сега ще се опита да отвърне на удара.

Заложи bet365

Залози затова Лудогорец първи да открие резултата в срещата се приемат при коефициент от 4.00. Шансовете на „орлите“ да стигнат до крайния успех в мача са оценени на 9.50.

Лудогорец има само една спечелена точка от трите си мача в групата до момента. Тимът на Георги Дерменджиев се завръща в Европа, след като записа две резултатни победи в Първа лига съответно над Локомотив ГО (4:0) и Дунав Русе (5:3) и се изкачи на първо място в таблицата.

Дерменджиев няма проблеми с контузени и наказани играчи преди предстоящия двубой. Джонатан Кафу се очаква да води атаката на тима, а плътно зад него ще действа Марселиньо (6.50 да се разпише в мача). Вирджил Мисиджан и Вандерсон почти сигурно ще стартират по двете крила.

Арсенал е в страхотна форма напоследък и затова говорят 14-те поредни победи на тима във всички турнири. Момчетата на Арсен Венгер разпиляха Съндъраланд с 4:1 като гости в събота в среща от Висшата лига.

Тио Уолкът не се появи в мача с „черните котки“ и е под въпрос за срещата с Лудогорец. Санти Касорла, Чуба Акпом, Пер Мертезакер, Лукас Перес и Дани Уелбек лекуват травми и със сигурност са аут. Чилиецът Алексис Санчес най-вероятно ще е острието в предни позиции за гостите (3.75 да вкара последния гол в мача).

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.

bet365