Верати: Не съм в конфликт с Емери

Полузащитникът на ПСЖ отрече да е развалил взаимоотношенията си с наставника на тима. Италианският национал Марко Верати опроверга информациите в медиите, че е в конфликт със старши-треньора на Пари Сен Жермен Унай Емери. В пресата се шуми, че Верати не се разбира добре с Емери и дори може да напусне „Парк де Пренс“.

Заложи bet365

Междувременно, залози за победа на ПСЖ над Базел като гост във вторник в Шампионската лига се приемат при коефициент от 1.60. Шансовете за успех на швейцарците са оценени на 6.00.

Повод за слуховете за конфликт между Верати и Емери даде реакцията на италианеца при смяната му в дербито с Олимпик Марсилия на 23-ти октомври. Тогава халфът каза няколко думи на наставника, прикривайки устата си с ръка.

„Когато ме смениха срещу Марсилия, просто казах: „Тренер, можех да продължа, всичко с мен е наред“. Унай Емери ми отговори, че не съм играл така добре. В крайна сметка той беше прав. Не обичам, когато журналистите правят от мухата – слон. Уважавам мнението на всеки и често се съгласявам, когато има за какво да ме критикуват. Но не мога да разбера, когато се съобщават неща, които не отговарят на истината. Чух и прочетох, че имам лоши взаимоотношения с треньора, но това не е така“, коментира Верати.

Марко Верати се очаква да започне като титуляр в двубоя с Базел. ПСЖ има две победи и реми до момента в група А, където е и българския първенец Лудогорец Разград (41.00 да прескочи груповата фаза в ШЛ).

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.