Уилшър се завръща в националния

Халфът на Борнемут Джак Уилшър ще играе отново за Англия, след като получи повиквателна за мачовете с Шотландия и Испания.

Временният наставник на „трите лъва“ Гарет Саутгейт повика Джак Уилшър за предстоящите двубои с Шотландия и Испания. Играещият под наем в Борнемут от Арсенал полузащитник наскоро записа първите си пълни 90 минути от повече от две години.Заложи bet365

Междувременно, залози за победа на Англия над Шотландия в петък се приемат при коефициент от 1.36. Шансовете на „трите лъва“ първи да открият резултата в срещата са оценени на 1.25. Коефициентът за краен успех на Шотландия е 9.00.

Джаж Уилшър не попадна в разширения състав на Англия за Европейското първенство във Франция през лятото. Той не беше извикан и за първите мачове на тима от световните квалификации, но след добрите си изяви за Борнемут, получава нов шанс да се изяви на международната сцена.

„Джак Уилшър е много качествен футболист и вече играе пълни мачове. Мисля, че това е перфектния момент за неговото завръщане в националния отбор“, коментира избора си Саутгейт.

Гарет Саутгейт ще има на разположение в предстоящите две срещи нападателя Хари Кейн, който през уикенда се завърна след травма с гол от дузпа за Тотнъм в дербито с Арсенал (1:1). Деле Али обаче е извън строя заради контузия в коляното.

Не забравяйте, че ако срещата Англия-Шотландия завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365