Футбол: Слуцкий притеснен от Тотнъм

Треньорът на ЦСКА Москва определи лондончани за „един от най-силните отбори в света“. Леонид Слуцкий очаква много тежка битка с гостуващия Тотнъм, определяйки „шпорите“ за „един от най-силните отбори в света“. Възпитаниците на руския специалист посрещат лондончани довечера от 21:45 часа наше време в среща от втори кръг в група Е в Шампионската лига.

Ставката затова ЦСКА да спечели мача е 3.10, а шансовете на Тотнъм да ликува с крайния успех са оценени на 2.45. Залози затова двубоят да завърши наравно се приемат с коефициент 3.40.

ЦСКА Москва записа отличен резултат на старта на груповата фаза, измъквайки точка от визитата си на Байер Леверкузен, след като успя да навакса два гола пасив за крайното 2:2. Руският гранд е загубил само едно от миналите си седем домакинства в надпреварата (4 ремита), но сега му предстои сериозно изпитание срещу отбора на Тотнъм, който ще иска да се реваншира след поражението си на старта с 1:2 у дома от Монако.

„Тотнъм е един от най-силните отбори в Англия, което автоматично ги прави един от най-силните отбори в света. Те разполагат с изключително опасни играчи като Сон, Янсен, Ериксен и Ламела. Въпросът не е как ще се справим с тях при статичните положения, а как въобще ще противодействаме на офанзивния им потенциал.
През миналата година те се опитаха да спечелят Висшата лига с невероятния си състав, а тази година играят малко по-различно, тъй като съперниците предимно се защитават срещу тях“, заяви Слуцкий.

Тотнъм безспорно притежава един от най-качествените състави в Европа към този момент, но тази вечер наставникът на тима от английската столица Почетино ще има сериозен ребус за решаване, тъй като петима от основните му титуляри са аут с контузии.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.