Хуан Мартин Дел Порто: Хърватска е фаворит

Звездата на Аржентина Хуан Мартин все пак таи надежди за триумф във финала на Купа Дейвис в Загреб.

Заложи bet365Хуан Мартин дел Потро вече мисли за сблъсъка срещу Хърватска за трофея от Купа Дейвис в последния уикенд на ноември, след като приключи сезона в АТР тура със загуба от Кей Нишикори (Япо) в Базел в петък. Той определи хърватите са фаворити в предстоящия двубой, но смята, че и Аржентина има своите шансове.

Залози за трофей на Аржентина се приемат при коефициент от 2.37. Шансовете за титла на Хърватска са оценени на 1.57.

Хуан Мартин дел Порто се представя силно напоследък, като дори спечели първата си титла от 2014 г. насам след триумф в Стокхолм. Той няма да участва на Мастърса в Париж идната седмица и ще има време да си почине и да се подготви добре за визитата в Загреб между 25-ти и 27-ми ноември.

„Не сме фаворити, защото ще играем срещу отлично сервиращите [Марин] Чилич и [Иво] Карлович, а хърватите могат да избират настилката, топките, всичко. На Купа Дейвис обаче всичко е възможно. Много съм мотивиран“, сподели Дел Потро.

Хърватска преследва втора титла от Купа Дейвис, след като спечели ценното отличие през 2005 г. след успех над Словакия в Братислава. Аржентина има четири загубени финала досега. В преките си сблъсъци с тима от Балканите обаче „гаучосите“ водят с 3-0 победи.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.