Антъни Джошуа може да проведе така дългоочаквания мач с Тайсън Фюри през април 2018 година

Антъни Джошуа може да проведе така дългоочаквания мач с Тайсън Фюри през април 2018 година. Това обяви мениджърът на световния шампион Еди Хърн, който отново се „облизва“ за митичния „Уембли“. Агентът е изключително доволен от огромния интерес към мегасблъсъка Джошуа – Владимир Кличко, който бе наблюдаван от 90 000 зрители. Хърн посочи, че следващият мач на Джошуа вероятно ще е през ноември, но негов съперник тогава със сигурност няма да е Циганския крал. На дневен ред са по-скоро реванш срещу Владимир Кличко или задължителна защита на титлата на IBF срещу Кубрат Пулев, отбелязва „Сън“. Битка с Бронзовия бомбардировач Дионтей Уайлдър също не е изключена.

„Мисля, че най-добрият шанс за мач Антъни Джошуа – Тайсън Фюри е април 2018 година на „Уембли“. Това зависи от евентуалната успешна защита през октомври или ноември и от ситуацията около Фюри. Бъдете спокойни, ако можем да направим така, че този мач да се случи, той ще се случи.“

Самият Антъни очевидно също има желание да премери сили с бившия световен шампион. Минути след като бе обявен за победител в епичния сблъсък срещу Владимир Кличко, той хвана микрофона и прикани Тайсън Фюри. Циганския крал пък използва социалните мрежи, за да му отговори: „Хайде да потанцуваме“.

Хърн обаче е непреклонен, че Фюри трябва да положи усилия да си върне добрата физическа форма преди двете страни да започнат преговори. Освен това в момента Тайсън е с отнет лиценз заради положителна допинг проба и трябва да си го върне, за да може отново да се качи на ринга.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби