Серхио Рамос няма да бъде наказван заради удара, който нанесе в главата на Люка Ернандес

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос няма да бъде наказван заради удара, който нанесе в главата на Люка Ернандес по време на сблъсъка с Атлетико Мадрид в Шампионската лига във вторник. Информацията е на Marca, откъдето се позовават на източник от УЕФА.

Спорната ситуация остана извън погледа на рефера Мартин Аткинсън и съответно играчът на домакините дори не получи жълт картон. Според Marca от УЕФА биха се самосезирали, ако в случая имаше груба интервенция, застрашаваща здравето на футболиста на Атлетико. В Нион обаче смятат, че положението не е такова и съответно санкция на Рамос дори няма да бъде обсъждана.

По този начин испанският национал ще бъде на линия и за реванша от полуфиналите, който е в сряда на „Висенте Калдерон“.

Иначе в мача на „Сантиаго Бернабеу“ имаше още поне две спорни ситуации. Това са ударът на Диего Годин срещу Каземиро, както и грубото влизане на Иско в краката на Люка Ернандес отново. Няма информация дали ще бъдат обект на дискусия.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.