Арсенал – Нюкасъл понеделник 01 Април bet365

Двубоят Арсенал – Нюкасъл от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 01 април (понеделник) от 22:00 часа. Този сезон за Арсенал беше осеян с възходи и падения, тъй като те се адаптират към живота без дългогодишния си мениджър Арсен Венгер.

Коефициентът за победа на Арсенал е 1.40. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Нюкасъл е 8.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Нюкасъл: Статистика Н2Н

Статистиката на Арсенал като домакин този сезон: 13-2-1.
Сократис има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Арсенал. Фабиан Шар е с 10 за Нюкасъл.
Арсенал са в победна серия от 3 мача.

Арсенал – Нюкасъл: Прогноза

Очакваме тук голяма победа за артилеристите. Четири от последните им седем домакински мача са отбелязали най-малко три гола, а седем от последните 10 срещи на тези страни в Арсенал са имали поне три гола. Харесваме визията на Арсенал да спечели и над 2.5 гола заедно с 3-1 предсказване на точния резултат.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG