Ст Етиен – Ним понеделник 01 Април bet-bg.com

Двубоят Ст Етиен – Ним от Лига 1 на Франция ще се проведе на 01 април (понеделник) от 21:30 часа. Saint-Étienne вкара пет гола в мач от Лига 1 за първи път от май 2018 г., когато те напълно унищожиха Caen с 5-0. В момента Les Caennaise седи на дъното на класацията, но това беше много необходим резултат за Étienne.

Коефициентът за победа на Ст Етиен е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Ним е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ст Етиен – Ним: Статистика Н2Н

Вахби Казри е голмайстора на Сент Етиен с 12 гола. Рашид Алиуи има 5 гола за Ним.

Ст Етиен – Ним: Прогноза

Saint-Étienne има сравнително слаб рекорд у дома в последно време с четири загуби в последните си пет мачза на Stade Geoffrey-Guichard, така че това може да изравни играта. И двете им срещи този сезон, една в лигата и една за купата, завършиха с 1-1, но с Étienne погледнаха върха на играта си последния път и в пробег само на една загуба в последните си 15 мача срещу отбори в момента Десетте най-ниски, ние ги подкрепяме, за да извлечем максимума от предимството им и да спечелят с 2-1. Saint-Étienne не е запазил мрежата си празна в последните си пет домакински мача, затова подкрепяме Nîmes да отбележи гол, но не и да получи много от играта поради ужасната си форма.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG