Брайтън – Кардиф вторник 16 Април bet-bg.com

Двубоят Брайтън – Кардиф от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 16 април (вторник) от 21:45 часа. Брайтън претърпя още една огромна спънка през уикенда, когато паднаха до съкрушително поражение от 5:0 у дома от Борнемут, като този резултат ги доведе до три поредни загуби в Премиър Лийг.

Коефициентът за победа на Брайтън е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Кардиф е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брайтън – Кардиф: Статистика Н2Н

Статистиката на Кардиф като гост този сезон: 2-2-12.
Кардиф са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Брайтън са в серия от 4 поредни загуби.

Брайтън – Кардиф: Прогноза

И двата отбора наистина се борят в защита напоследък. Стабилната защита на Брайтън в Amex изчезна заедно с тяхната форма, оставяйки ги само с три празни мрежи в последните си 11 домакински мача. Междувременно Кардиф е запазил само три празни мрежи у дома през целия сезон, допускайки 30 пъти в своите 16 мача.

Въпреки това, посетителите успяха да вкарат в пет от последните си 10 мача като гост, а Брайтун отбеляза в резултата в шест от последните си 10 мача в къщи и смятаме, че тези коефициенти за двата отбора да отбележат са доста привлекателни. Ние подкрепяме това заедно с 1-1 равенство за нашето правилно прогнозиране на резултата.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG