Стейт Уориърс – Лос Анджелис Клипърс 16 Април bet365

Двубоят между Стейт Уориърс – Лос Анджелис Клипърс ще се проведе на 16 април (вторник) от 05:30 часа след полунощ българско време двубой номер две от първи кръг на плейофите в Западната конференция. „Воините“ са в серия от четири поредни победи срещу противника.

Хендикап ставката (-13.5) за победа на Голдън Стейт в идния двубой е 1.90. Залози за успех на Клипърс можете да правите с коефициент 9.50. Пазарът за общо над 230.5 точки в срещата се котира на 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Голдън Стейт започна защитата на титлата си с победа срещу гостуващия Клипърс с 121-104 точки в събота. Стеф Къри бе най-резултатен за победителите с 38 точки, 15 борби и седем асистенции. Асът на „воините“ наниза осем тройки и събра общо 386 точки в плейофите с изстрели отвъд дъгата, подобрявайки рекорда на Рей Алън (385).

Кевин Дюрант се оттегли с 23 пункта за победителите, а Дреймънд Грийн допринесе с 17 точки, седем борби и седем асистенции. ДеМаркъс Казънс бе ограничен само до девет пункта и допусна шест грешки в дебюта си във фазата на елиминациите.

Най-резултатен за „ножиците“ в мач номер едно пък бе резервата Монтрезъл Харис с 26 пункта, а друг играч, влязъл от пейката, в лицето на Лу Уилямс вкара 25 точки и даде девет асистенции.

„Те просто ни надиграха и напълно заслужаваха победата, но ние трябва да останем спокойни. Вместо да се оплакваме, трябва да се постараем да поправим грешките си във втория мач и да се опитваме да правим повече блокади на изстрелите на съперника от игра“, коментира наставникът на Клипърс Док Ривърс.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG