Сити ще брани честта си на „Етихад“

„Гражданите“ имат да си връщат на Барселона за пердаха на „Камп Ноу“.Манчестър Сити посреща Барселона във вторник в 21:45 часа българско време в интересен сблъсък от група С на Шампионската лига. „Каталунците“ отнесоха английския тим с 4:0 преди две седмици, записвайки по този начин петата си поредна победа над този съперник.

Заложи bet365

Залози за победа на Сити се приемат при коефициент от 2.87. Шансовете за успех на Барса са оценени на 2.50.

Ман Сити не успя да се противопостави на Барселона на „Камп Ноу“ и инкасира първото си поражение в тазгодишното издание на ШЛ. Пеп Гуардиола и сие прекъснаха поредицата от мачове без победа с изразителен успех над Уест Бромич с 4:0 във Висшата лига през уикенда.

Стражът Клаудио Браво беше изгонен в предишния мач с Барса, което означава, че почти сигурно Вили Кабайеро ще пази във вторник. Серхио Агуеро, който остана извън състава преди две седмици, се очаква да излезе титуляр на „Етихад“ (2.10 да се разпише в мача).

Барселона е със 100-процентов актив в групата до момента и уверено крачи към плейофите. Възпитаниците на Луис Енрике загряха за визитата в Англия с пестелива победа над Гранада с 1:0 у дома в Ла Лига в събота.

Енрике ще трябва да се справя без наказания Жереми Матийо и контузените Андрес Иниеста, Жерард Пике и Яспер Силесен. Звездното трио Луис Суарес-Неймар-Лионел Меси ще стартира в предни позиции за гостите.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.