Волфсбург се раздели с Дитер Хекинг

Ръководството на „вълците“ уволни старши-треньора на тима заради лошите резултати напоследък. Дитер Хекинг вече не е наставник на Волфсбург след четири сезона начело на отбора, потвърдиха официално от „Фолксваген Арена“. „Вълците“ се представят далеч под очакванията от началото на сезона, а „чашата преля“ след поражението от новака Лайпциг с 0:1 у дома в неделя. Временно начело на тима ще бъде Валериен Исмаел, който е треньор на отбора до 23 г.

Заложи bet365Междувременно, залози за победа на Волфсбург над Дармщат като гост в събота се приемат при коефициент от 1.80. Шансовете на „вълците“ да завършат в топ 4 на Бундеслигата са оценени на 13.00. Коефициентът те да изпаднат от елита е 26.00.

Волфсбург започна с високи очаквания новата компания с оглед на сериозната селекция през лятото, в това число привличането на германския национал Марио Гомес. Хекинг и комапния обаче инкасираха три загуби в последните четири кръга и заемат 14-то място в таблицата с шест точки от общо седем мача.

„Очевидно е, че съм разочарован, но това е част от футбола. Нормално е да очакваш раздяла, когато няма успехи. За съжаление, точно такъв беше нашия случай в последно време“, коментира Хекинг.

Дитер Хекинг пое Волфсбург през 2012 година. Най-успешният му сезон начело на тима бе 2014/15, когато „вълците“ грабнаха Купата на Германия и завършиха на второ място в Бундеслигата.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнзои  за Футбол само по bet365.