Сериозен тест за Лудогорец насред „Емиратс“

Българският първенец има за задача да прекъсне победния ход на Арсенал насред „Емиратс“ в Лондон.

Арсенал посреща Лудогорец Разград в сряда от 21:45 часа наше време в среща от група А на Шампионската лига. Това ще бъде първи официален мач между тези два отбора в евротурнирите.

Залози за победа на Арсенал с класическото 3:0 се приемат при коефициент от 6.50. Шансовете за успех на Лудогорец са оценени на 23.00.

Лудогорец се опълчи на френския шампион Пари Сен Жермен в миналия кръг, но в крайна сметка отстъпи с резултат 1:3 в София. Отборът на Георги Дерменджиев загря за визитата в Северен Лондон с победа над Пирин Благоевград с 3:1 в Първа лига през уикенда.

Дерменджиев ще разчита на всичките си играчи в предстоящата визита с изключение на трайно контузения Витиня. Звездата Джонатан Кафу (6.50 да се разпише в мача) се очаква да застане на върха на атаката, а малко зад него най-вероятно ще действа Марселиньо.

Арсенал показва страхотна форма напоследък и е в серия от шест поредни победи във всички турнири. Възпитаниците на Арсен Венгер надиграха, макар и трудно, Суонзи с 3:2 във Висшата лига в събота.

„Фаворити сме и се очаква да спечелим. Подобно беше и срещу Суонзи, но малко отпускане от наша страна можеше да ни струва скъпо. Срещу т.нар по-малки отбори нещо, което на пръв поглед изглежда лесно, може да стане много трудно, ако не излезеш с правилната настройка“, сподели Венгер преди двубоя с „орлите“.

Нападателят Оливие Жиру и Арън Рамзи не попаднаха в групата на Венгер за предстоящия мач. Извън строя са и лекуващите травми Пер Мертезакер и Дани Уелбек. Алексис Санчес почти сигурно ще води атаката на домакините, а по крилата ще действат Тио Уолкът и Алекс Иуоби.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.