Гибралтар – Армения петък 16 Ноември bet365

Двубоят между Гибралтар – Армения от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите  ще се проведе на 16 ноември (петък) от 21:45 часа  на стадион Виктория – Гибралтар. Отборите играят в Групова фаза –  Лига D – Група 4.

Коефициентът за победа на Гибралтар в идния дуел е 17.00, а равенство се приема с коефициент от 6.00. Коефициентът за победа на  Армения  е оценен на 1.25.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гибралтар – Армения: Статистика

Армения нямат победа в последните си 16 мача като гост.

Гибралтар победи Армения с 1: 0 през октомври

Гибралтар – Армения: Прогнози

За да станат нещата в тази група още по-сложни, Армения се възстанови след загубата с важна победа с 4: 0 над невероятните тогава македонци само няколко дни по-късно. Звездата на Арсенал Хенрих Мхитарян беше доминиращата фигура на терена, като той изнесе две асистенции и гол.

Mkhitaryan трябва да бъде в стартовата линия срещу Гибралтар, тъй като арменците търсят победа, която ще им помогне да бъдат конкурентни на македонците преди последния кръг. Посетителите със сигурност ще влязат в тази игра с подобрено доверие след такава голяма победа над груповите лидери и ще трябва да ги видим като фаворити срещу Гибралтар.

Можете да подкрепите Армения  да поведе в полувремето и да спечели мача.

НР / ФТ Армения / Армения
Армения да поддържа чист лист

Спонсори на събитието са: бет365Hisense, booking.com, Alipay. bet365

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG