Уелс – Дания петък 16 ноември bet365

Двубоят между Уелс – Дания от груповата фаза на УЕФА Лига на нациите  ще се проведе на 16 ноември (петък) от 21:45 часа  на Кардиф Сити Стадион. Отборите играят в Групова фаза –  Лига В – Група 4.

Коефициентът за победа на Уелс в идния дуел е 2.90, а равенство се приема с коефициент от 3.20. Коефициентът за победа на Дания е оценен на 2.70.  Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уелс – Дания: Статистика

Дания спечели последните 4 от 6 мача срещу Уелс.

Дания победи Уелс 2-0 през септември

Уелс – Дания: Прогнози

Посетителите ще влязат и в този мач с много силен състав с участието на Кристиан Ериксен от Тотнъм и Томас Деленей в центъра. Трябва да споменем тяхната впечатляваща отбранителна форма,  след като отборът запази три последователни чисти листа. Като се има предвид, че мачът е пряката битка за първото място в групата, очакваме много стегната и нервна игра с много малко възможности за отбелязване на гол.

Само един от последните 12 мача в Дания е завършил с три или повече гола. Познавайки манталитета на Уелс,  трябва да се доверим на под 2.5 гола FT като залог банкер.  По- смелите могат да опитат с Уелс да спечелят с 1: 0.

Под 2.5 гола
1-0 Точен резултат

Спонсори на събитието са: бет365Hisense, booking.com, Alipay. bet365

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно. Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG