Гофен срещу Кирьос за трофея в Токио

Първа титла от категорията АТР 500 е залога и за двамата в предстоящия им дуел. Поставеният подо номер пет Давид Гофен (Бел) излиза срещу шестия в схемата Ник Кирьос (Авсл) не преди 07:30 часа българско време в неделя във финала на силния турнир в Токио, Япония (АТР 500). Това ще бъде първи официален сблъсък между двамата тенисисти.

Залози за победа на Гофен се приемат при коефициент от 2.50. Шансовете за краен успех на Кирьос са оценени на 1.53. Коефициентът затова той да спечели първия сет е 1.57.

Давид Гофен елиминира в 1/2-финалите Марин Чилич (Хърв) със 7-5 6-4, записвайки по този начин трета победа от три мача срещу хърватина. Той ще играе на втория си финал от сериите АТР 500 след този от Базел през 2014 година, когато отстъпи на легендата Роджър Федерер (Швейц).

Ник Кирьос показа впечатляващ тенис при успеха си над Гаел Монфис (Фра) в другия 1/2-финал с резултат 6-4 6-4. Той стигна до мача за титлата в японската столица без да загуби нито един сет.

Австралиецът ще играе на първия си финал от категорията АТР 500 в неделя. През този сезон той вече спечели две титли, но от сериите АТР 250 в Марсилия и Атланта.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Save