Рубен Кастро с нов договор в Бетис

35-годишният нападател преподписа до 2019 г. и даде ясен сигнал, че възнамерява да завърши кариерата си при Андалусийци. Рубен Кастро се врече във вярност на Реал Бетис, подписвайки нов контракт с клуба до 2019 година. 35-годишният реализатор е изключително щастлив от новия си договор и се чувства привилегирован, че ще има честта да завърши кариерата си на “Бенито Вийямарин“.

В същото време залози затова Бетис да успее да надлъже колебливия в последно време тим на Реал Мадрид у дома на 15-ти октомври се приемат с коефициент 8.00. Ставката затова домакините да вкарат първия гол в мача е 3.75, а вероятността Реал да води в резултата на полувремето е оценена на 1.72.

Рубен Кастро носи екипа на Бетис от 2010 г. и със своите 138 гола в 250 мача е топ реализатор на клуба за всички времена. От началото на текущата кампания в Ла Лига реализаторът може да се похвали с четири попадения и една асистенция в седем срещи, а една от основните му цели до края на кариерата му е да стане голмайстор №1 на клуба в испанския шампионат.

„Чувствам се много комфортно в Бетис. Тук съм вече шест години и това е мястото, където са се отнасяли най-добре с мен. Щастлив съм да кажа, че искам да сложа край на кариерата си в този клуб и съм доволен, че всички ме подкрепят. Вече съм на 35 години, но тялото ми все още се бори. Докато тялото ми е с мен, аз ще продължа да се раздавам за Бетис“, заяви Кастро.

Бетис записа две победи, две равенства и три загуби от началото на кампанията и в момента се намира на 15-та позиция в таблицата с осем точки, на седем от върха, окупиран от Атлетико Мадрид.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози  и прогнози за Футбол само по bet365.