Динамо търси първи точки в групата

Ивайло Петев се надява на успешен дебют в ШЛ в двубоя срещу Севиля.

Динамо Загреб приема Севиля във вторник от 21:45 часа българско време в среща от група Н на Шампионската лига. Двубоят е официален дебют на новия старши-треньор на хърватския първенец Ивайло Петев в престижната надпревара.

Залози за победа на Динамо се приемат при коефициент от 7.50. Шансовете на домакините първи да открият резултата в мача са оценени на 3.40. Коефициентът за краен успех на Севиля е 1.50.

Бившият селекционер на България Ивайло Петев записа първата си победа начело на Динамо Загреб през уикенда, след като момчетата му надиграха Славен с 1:0 в мач от първенството на Хърватска. Динамо все още няма точка, нито отбелязан гол в груповата фаза на ШЛ.

„Ще се постарая да направя всичко необходимо, за да изглеждаме по-добре. Ако ни се отдаде възможност, ще се опитаме да вземем нещо от противника, който е много силен. Ще се борим и ако можем, ще изненадаме Севиля“, коментира Петев преди двубоя с андалусийци.

Домакините ще бъдат без Марко Лескович, който продължава да лекува контузия. В предни позиции Петев се очаква да заложи на Судани и Жуниор Фернандес (4.50 да се разпише в мача).

Севиля се представя солидно в потока до момента, записвайки реми с Ювентус (0:0) насред Торино и победа на Лион (1:0) у дома. През уикенда тимът на Хорхе Сампаоли загря за визитата в Загреб с победа над Леганес с 3:2 в Ла Лига.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.