Уолкът: Лудогорец се страхува от нас

Стрелцът на Арсенал смята, че „орлите“ са притеснени заради формата на неговия тим.

Тио Уолкът е на мнение, че българския първенец Лудогогец Разград „не изгаря от желание“ да играе срещу Арсенал, който мачка всичко по пътя си напоследък. Все пак нападателят предупреди, че той и колегите му трябва да подходят внимателно към предстоящия двубой. Двата тима застават един срещу друг в сряда на „Емиратс“ в среща от група А на Шампионската лига.

Залози за победа на Арсенал се приемат при коефициент от 1.14. Шансовете на Уолкът да се разпише в двубоя са оценени на 2.05. Коефициентът за краен успех на Лудогорец е 23.00.

Арсенал демонстрира великолепна форма напоследък, а в събота постигна шестата си поредна победа във Висшата лига, надигравайки Суонзи с 3:2. Тио Уолкът вярва, че настоящата форма на отбора му кара играчите на Лудогорец да се страхуват.

„Не мисля, че изгарят от желание да играят с нас. Даже съм сигурен в това, защото ние вкарваме много голове от началото на сезона и те го знаят. Очаквам с нетърпение този мач, макар че всички смятат, че победата е абсолютно задължителна. Важно е обаче да не ги подценяваме. В днешни времена няма сигурни мачове, а ние сме се затруднявали дори срещу Олимпиакос“, каза Уолкът.

Тио Уолкът се представя отлично от началото на новата кампания. Той блесна с два гола за успеха над Суонзи и вече има пет точни попадения и една асистенция в осем мача от Висшата лига.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.