ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед 04 Март bet365

Двубоят между ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед ще се проведе на 04 март (понеделник) в 01:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. DC United и Atlanta United имаха смесени резултати по време на предсезонния етап, а в допълнение победителите в MLS Cup представиха наскоро новия си мениджър Frank de Boer.

Коефициентът за победа нa ДиСи Юнайтед е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Атлатна Юнайтед е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед: Двубой статистика

Като домакин, ДиСи Юнайтед не е губил от Atlanta United FC в последните 3 срещи помежду им.

ДиСи Юнайтед – Атланта Юнайтед: Прогноза

Патрик Мълинс напусна DC United за Columbus Crew, а ирландският полузащитник Chris McCann се присъедини към клуба от неделните гости Atlanta United. Атланта Юнайтед залага много на Гонсало Мартинес, който се надява да замени Мигел Алмирон, който се премести в Нюкасъл Юнайтед. Сигурни сме, че над 2.5 гола ще бъдат отбелязани в неделя и подкрепиха „Юнайтед“ да претендира за тясна победа с 2: 1.

Домакините имат страхотен рекорд срещу Атланта Юнайтед, с четири победи от шестте си мача и имат 100% рекорд у дома. Посетителите погледнаха различен отбор в една конкурентна игра под ръководството на Франк де Бур и усещаме, че шампионите ще се борят да възпроизведат господството си през 2018 година.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG