Лос Анджелис – Спортинг 04 Март bet365

Двубоят между Лос Анджелис – Спортинг ще се проведе на 04 март (понеделник) в 03:30 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Миналия сезон Sporting KC беше по-добър от LAFC и в двата си мача в MLS, а формата на двата отбора в предсезона предполага, че посетителите могат да получат по-добро от своите домакини отново.

Коефициентът за победа нa Лос Анджелис е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Спортинг е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лос Анджелис – Спортинг: Двубой статистика

Спортинг Канзас Сити нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
Спортинг Канзас Сити са в победна серия от 3 мача.
Спортинг Канзас Сити спечели и двата мача срещу Los Angeles FC миналия сезон (2-1 като домакин и 2-0 като гост).

Лос Анджелис – Спортинг: Прогноза

Омар Габер напусна LAFC в края на миналия сезон, а опитният полузащитник Бени Фейлхабер се присъедини към Колорадо Рапидс. Нико Хамеляйнен, Мохамед Ел-Мунир и Рики Лопес-Еспин са подписали за Холивудския клуб. Централния полузащитник Ike Opara напусна Sporting KC и се премести в Minnesota United, но посетителите от понеделник подписаха с Andreu Fontàs и Botond Baráth, за да запълнят празнотата в сърцето на защитата им. Ние сме уверени, че Sporting KC ще вземе трите точки в понеделник и подкрепи крайния резултат от 3-2. Посетителите победиха LAFC в двата мача миналия сезон и отбелязаха голове за забавление в предсезонния етап, като имат 100% рекорд, докато предсезонната форма на домакините беше лоша.

Betbg.tv предоставя футболни съвети, футболни прогнози и съвети за футболни залози за своите посетители напълно безплатно.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.bet-bg.com

За да можете да следите най-важните събития на живо, ще ви трябва финансиран bet365 профил. Кликнете тук, за да се регистрирате, да депозирате и да гледате мачове! Информирайте се за най-важните събития с нашата програма.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи събития са проучени внимателно и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате разумно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG