Зидан: Роналдо ще започне да бележи

Наставникът на Реал – Зинедин Зидан не е притеснен от малкото голове на португалеца през сезона.

Заложи bet365Зинедин Зидан призова за търпение към бележещия рядко от началото на кампанията Кристиано Роналдо. Зидан е уверен, че нападателя отново ще започне да вкарва, но това няма да се случи в гостуването на третодивизионния Културал Леонеса за Купата на краля в сряда, тъй като португалеца ще получи почиква в тази среща.

Междувременно, залози за победа на Реал Мадрид на Леонеса с класическото 3:0 в редовното време се приемат при коефициент от 8.00. Шансовете на нискоразрядния тим пръв да открие резултата в мача са оценени на 4.75.

Кристиано Роналдо (6.00 да стане голмайстор на Ла Лига през този сезон) има само две точни попадения от началото на испанския шампионат. Зинедин Зидан вярва, че Роналдо скоро ще преодолее трудния период.

„Роналдо не бележи в момента и пропуска повече, но не съм притеснен, защото съм сигурен, че ще започне да вкарва. Мен също са ме освирквали. Феновете винаги искат от играчите и е важно да запазим спокойствие и да си вършим работата. В сряда имаме мач, който искаме да спечелим и да се представим добре“, коментира Зидан.

Освен Роналдо, наставникът на Реал остави извън групата за двубоя с Леонеса и Гарет Бейл, Карим Бензема и вратаря Кейлор Навас.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365