Мюлер впечатлен от Лайпциг

Борусия Дортмунд обаче остава най-сериозният конкурент на Байерн Мюнхен за титлата, смята Томас Мюлер.

Заложи bet365Мюлер похвали новака РБ Лайпциг, който се представя феноменално от началото на сезона и е втори във времнното класиране след лидера Байерн Мюнхен. Мюлер обаче счита Борусия Дортмунд за най-големият съперник на своя тим в Бундеслигата (12.00 за титла на „жълто-черните“ през този сезон).

Междувременно, залози за победа на Байерн над Аугсбург у дома в сряда в среща от Купата на Германия се приемат при коефициент от 1.10. Шансовете на Мюлер да се разпише в срещата са оценени на 1.66.

Лайпциг (1.72 да завърши в топ 4 на Бундеслигата) не спира да изумява с представянето си от началото на германския шампионат и е без загуба до момента. Отборът на Ралф Хазенхютъл е само на две точки от лидера Байерн Мюнхен.

„За мен Борусия Дортмунд продължава да бъде най-сериозният ни противник. Вестфалци със сигурност ще ни поставят под напрежение към края на сезона. Иначе да, Разен Балшпорт не трябва да бъде подценяван. Качеството и дълбочината в състава на отборите са от ключово значение и Лайпциг изглеждат добре в това отношение“, коментира Мюлер.

Съотборникът на Мюлер Матс Хумелс също се изказа ласкаво за Лайпциг. Хумелс вярва, че Разен Балшпорт може да завърши в топ 6 на крайното класиране.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички футболни залози и прогнози само в bet365