Икарди пожела италианец да води Интер

„Италиански тактик, който вече познава Серия А“ е най-правилният избор за „нерадзурите“, смята Икарди.

Капитанът на Интер Мауро Икарди заяви, че следващия наставник на отбора трябва да бъде италианец, който има опит в Серия А. Стефано Веки временно води миланския гранд на мястото на уволнения Франк де Бур.Заложи bet365

Междувременно, залози за победа на Интер над Милан на 20-ти ноември се приемат при коефициент от 2.75. Шансовете на „нерадзурите“ да завършат в топ 3 са оценени на 8.00, а тези на Икарди да стане голмайстор на първенството- на 4.00.

Мауро Икарди заби два гола за класическия успех на Интер над новака Кротоне с 3:0 в неделя. След двубоя аржентинецът сподели очакванията си за избора на нов старши-треньор на отбора. В медиите най-често спяганото име за наследник на холандеца Де Бур е Стефано Пиоли.

„Ако се появи италиански тактик, който да ни поеме, ще е най-добре, защото той вече ще познава Серия А. Вече е почти Коледа, нямаме повече време за губене. Да се класираме за Шампионската лига все още е нашата цел, ще видим къде ще бъдем през месец май“, каза Икарди.

Интер заема девето място във временното класиране в Серия А с изоставане от осем точки от третия Милан. Мауро Икарди е топ реализатор на тима до момента с десет гола и две асистенции в 12 мача.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в Bet365