Хуанфран се закани на Реал Мадрид

Опитният бранител на Атлетико Хуанфран вярва в победата в дербито на Мадрид срещу „лос бланкос“.

Хуанфран е уверен, че неговия Атлетико Мадрид може да се подготви по най-добрият начин и да стигне до успеха в домакинството на Реал Мадрид на 19-ти ноември в Ла Лига. Двубоят ще се играе в кръга след международната пауза.Заложи bet365

Залози за победа на Атлетико се приемат при коефициент от 2.50. Шансовете за успех на Реал са оценени на 2.70. Коефициентът затова да паднат повече от 2.5 гола в срещата е 1.95.

Атлетико Мадрид (15.00 за титла в Ла Лига) претъпря удар по шампионските си амбции, след като загуби визитата на Реал Сосиедад с 0:2 в събота. Хуанфран обаче остава позитивно настроен и вярва, че отбора му ще се върне на победния път в мадридското дерби.

„Атлетико Мадрид разполага с повече време да се подготви за важния мач. Насочваме вниманието си към дербито с високо вдигнати глави и съм сигурен, че ще спечелим у дома“, каза 31-годишният защитник.

Хуанфран добави, че Реал Сосиедад заслужено е стигнал до трите точки в събота, тъй като е играл по-добре от Атлетико. Той оставя този мач в миналото и гледа напред към следващия двубой на своя тим.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365