Ливърпул защитава амбициите си за титла срещу Уотфорд

Ливърпул – Уотфорд, среща от 11-тия кръг на Висшата лига, стадион “Анфийлд”, 16:15 часа българско време.

Заложи bet365

Ливърпул ще опита да увеличи серията си от 19 мача без загуба у дома, когато днес Уотфорд гостува на “Анфийлд”. Тимът на Юрген Клоп спечели 7 от последните си 10 мача във Висшата лига и за тима вече се говори като за претендент за титлата.
“Червените” бележат купища голове, като от началото на сезона точната бройка е 34 от 13 мача. Уотфорд обаче е доказано стабилен отбор, след като влиза в мача със серия от три поредни “сухи мрежи” в лигата и само една загуба в последните си седем двубоя.
През седмицата стана ясно, че Дани Ингс е получил нова тежка контузия и ще пропусне мачовете на Ливърпул до края на сезона. 24-годишният нападател пропусна голяма част от миналия сезон, след като скъса връзки на другото коляно.
Клоп ще мисли до последно за Джеймс Милнър, Джорджиньо Вайналдум и Емре Джан. И тримата имаха проблеми през седмицата, но е много вероятно да бъдат на линия.
За Уотфорд под въпрос е защитникът Себастиан Прьодъл, който е с мускулна контузия от мача с Хъл Сити (1:0). Крейг Каткарт и Исаак Съксес са аут, докато Стефано Окака Чука ще мина късен фитнес тест.

Ливърпул продължава да вкарва за удоволствие и да демонстрира стойността на амбициите си за титла.  След 6 победи в последните 7 мача от Висшата лига и без загуба в този период, мърсисайдци дават основания на феновете си да мечтаят.

Резултат: 3:1

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.