Лондон тръпне в очакване на Арсенал – Тотнъм

Арсенал – Тотнъм, среща от Висшата лига на Англия, стадион „Емирейтс“ в Лондон, начало 14.00 часа.

Заложи bet365
Последните 10 срещи на Арсенал във всички турнири: Общо 9 победи и 1 равенство. От тях 5 победи и 1 равенство в последните 6 домакинства.
Последните 10 срещи на Тотнъм във всички турнири: Общо 4 победи, 4 равенства и 2 загуби. От тях 2 победи, 3 равенства и 1 загуба в последните 6 гостувания.
В последните 10 директни срещи домакините имат 5 победи, гостите имат 2 победи и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Арсенал имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 3 победи, гостите нямат победа и 2 пъти са завършили наравно.

Един мач, който значи много повече от само 3 точки…В момента Арсенал е трети във временното класиране с 23 точки, докато Тотнъм е пети с 20 пункта.

Артилеристите постигнаха драматична победа с 3:2 като гости в София на Лудогорец и се целят в първото си място в групата в Шампионската лига, докато делят върха в английското първенство.

Тотнъм на свой ред не е далеч от челото на Висшата лига и е единственият непобеден отбор в Англия, но позициите в Шампионската лига са разколебани след загубата от Леверкузен в сряда.

В рамките на този уикенд обаче сметките и дългосрочните планове остават на заден план и значение има само спора за честта на Северен Лондон.

За гостите се очаква реализаторът Хари Кейн да е в групата за мача след контузия, но едва ли ще бъде титуляр. Аут от мача са Тоби Алдервейрелд и Муса Сисоко.
Мениджърът на Тотнъм е притеснен от ниската резултатност в атака, защото отборът е реализирал едва три гола в последните шест изиграни мача.
Формата на двата отбора в последните мачове е коренно различна и определено в полза на Арсенал. Но в този мач може да се случи всичко и винаги е поднасял много емоции и драми.
Повечето прогнози сочат за победа на Арсенал и ние също ще дадем нашата в подкрепа на артилеристите.
Резултат: Арсенал – Тотнъм 2:1

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365