Монтоливо аут за половин година

Капитанът на Милан претърпя успешно операция на коляното и сега му предстои дълъг период на възстановяване. Италианският национал Рикардо Монтоливо е преминал успешно през операция на кръстни връзки на лявото коляно и ще отсъства от терените поне шест месеца, потвърдиха от клубния Милан. Монтоливо получи контузията в световната квалификация между Италия и Испания в четвъртък.

Междувременно, залози за победа на Милан над Киево като гост на 16-ти октомври в Серия А се приемат при коефициент от 2.40. Шансовете на „росонерите“ да завършат в топ 3 в крайното подреждане на италианския шампионат са оценени на 4.33.

31-годишният Рикардо Монтоливо напусна терена на носилка в двубоя с Испания, а тази сутрин се е подложил на хирургическа интервенция, която е преминала без усложнения. Ако възстановяването му премине по план, той ще бъде отново на терена след половин година.

Контузиите са чест спътник в досегашната кариера на полузащитника на Италия (1.25 за победа над Македония в неделя). Той не взе участие на Евро 2016 заради мускулна травма, а преди това контузия го спря от участие на Мондиал 2014.

Монтоливо игра във всички седем мача на Милан в „калчото“ преди да получи повиквателната от Джампиеро Вентура за световните квалификации срещу Испания и Македония.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.