Хулиен Лопетеги подкрепи Диего Коща

Наставникът на Испания все пак напомни на нападателя, че импулсивните му реакции могат да му навредят. Хулен Лопетеги сподели, че харесва Диего Коща „такъв какъвто е“, но се надява последния да се научи да владее по-добре емоциите си на терена. Лопетеги прозова критиците на родения в Бразилия стрелец да проявят повече разбиране към него.

Междувременно, залози за победа на Испания над Албания като гост в неделя в световните квалификации се приемат при коефициент от 1.33. Шансовете на Коща да се разпише в мача са оценени на 2.00. Коефициентът за краен успех на Албания е 13.00.

Хулен Лопетеги извади Диего Коща от игра в средата на второто полувреме в сблъсъка с Италия (1:1) в четвъртък, за да го предпази от изгонване, тъй като преди това нападателя получи жълт картон и беше доста разгорещен. 28-годишния играч често е критикуван в медиите за импулсивното си и агресивно поведение на терена, но Лопетеги вярва, че неговия възпитаник може да се подобри.

„Футболистите се развиват до своето отказване от футбола. Можеш да се промениш в позитивна насока, ако вземаш правилните решения. Диего има специфичен характер. Той е боец. Понякога обаче реакциите му вредят на неговата репутация. Той ще заздрави тези неща и ще се развива. Трябва да обичаме Диего такъв какъвто е и да се опитаме да го разберем“, коментира Лопетеги пред El Larguero.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Диего Коща и ако той отбележи гол в мача Албания-Испания, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.