Пиер-Емерик Обамеянг хвали Балотели

Звездата на Борусия е впечатлен от формата на стрелеца на Ница и вярва, че последния може да вкара 20 гола този сезон. Пиер-Емерик Обамеянг е щастлив от възраждането на Марио Балотели, който след трансфера си в Ница изглежда намери отново най-добрата си форма. Топ реализаторът на Борусия Дортмунд смята, че  е способен да отбележи 20 гола през настоящата кампания.

Междувременно, залози за победа на Ница над Лион у дома в петък в Лига 1 се приемат при коефициент от 2.62. Шансовете на Балотели и сие да спечелят титлата във френското първенство са оценени на 15.00.

Марио Балотели се прероди след трансфера си от Ливърпул и има пет гола в три мача за Ница в Лига 1. Отборът от Лазурния бряг се представя страхотно от началото на сезона и оглавява временното класиране с точка аванс пред Монако. Пиер-Емерик Обамеянг (3.50 да стане голмайстор на Бундеслигата) не пропусна да похвали своя колега Балотели.

„Дали Балотели може да вкара 20 гола през този сезон? Да, според мен е в състояние да го направи. Но всичко зависи от него. Ако остане фокусиран, аз съм сигурен, че ще се справи“, каза Обамеянг.

Марио Балотели вкара гол, но получи червен картон, при успеха на Ница над Лориен с 2:1 в миналия кръг. Той вероятно ще се размине с наказание, тъй като след мача съдията на двубоя призна, че е допуснал грешка.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.